En underbar brunch

Jag har hört från Wilma att de har haft brunch på hennes hus på Storås en helg, då blev jag så sugen på det jag med så jag bestämde att vi skulle ha det på vår sida denna söndagen som var när jag var kvar. Jag och en personal som skulle jobba på helgen och några andra elever bestämde vad vi skulle ha på brunchen. Jag och personalen bestämde även att vi skulle göra egen müsli tillsammans, också bestämde vi vad vi skulle ha i den och så. Jag såg fram emot brunchen så mycket, det skulle bli så gott!
Brunchen skulle vara på söndagen klockan halv elva elva där någonstans, jag skulle komma upp vid tio och hjälpa den personalen med müslin som vi tillsammans hade bestämt oss för att göra. Det var mycket trevlig stämaning när jag kom upp dit. En personal satt och jobbade vid bordet, den personalen som jag skulle göra müsli med höll på att föraredda brunchen och det var på lite mysig morgonmusik på i bakgrunden, det var en mysig morgonstämning. Personalen hade även bakat bröd så det luktade nybakat bröd i hela köket.

Det var kul att göra müslin tycker jag, det blev typ som granola. Den fick gotta till sig i ugnen och när den var klar hällde jag över lite russin och tranbär också. Det var även kanel i müslin, vilket blev verkligen pricken över i:t. När vi höll på med müslin kom några andra upp och hjälpte till. Wilma kom också över och åt brunch med oss. Det var stor rullians i köket med både elever och personal, alla höll på att fixa med brunchen. Tillsist var den äntligen klar och vi dukade fram allt på bordet, när allt var klart hade vi en fantastiskt brunch framför oss. Jag kommer säker att glömma något men jag tänkte berätta vad som fanns på bordet.

På bordet fanns det: två olika sortens smoothie, en med banan och hallon och en med citron och banan (jag tyckte den med hallon var godast, den andra blev faktiskt för sur). Sen fanns det ägg och bacon, juicer, nybakade frallor, marmelad, ett fruktfat, min och en personals müsli och det kanske lyxigaste av allt, bananpannkakor med sirap. Allt var så himla gott och lyxigt. Personalen åt till och med, och då var det ännu trevligare tycker jag. Vi satt länge och åt brunch, det var så mysigt, jag verkligen njöt. :)
Nu har jag min müsli kvar i veckan, så gott! Den ska jag äta till frukost varje dag denna veckan! :)

Söndagen började verkligen så bra. Hela denna helgen har verkligen varit så mysig. Helgen började i fredags när Wilma sov över hos mig, det var verkligen supermysigt, sen var det höstträffen i lördags och sen avslutades helgen med en god lång brunch, min första brunch på Storås. Helgen bjöd såklart också på massor utav härligt snack och skratt. Kan en Storås helg bli bättre? :)

PS. Längre ner i inlägget finns en jätteroligt film på när jag smakar på min müsli! :) Hon som pratar (personalen), hon bara ”det här måste vi filma!” Haha! :)

Min hemmagjordamüsli <3

https://l.messenger.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FZTDftgH6_cA&h=AT3lIo1LQWtX4Bz5tsKmhDHEfIAHnyp6xv0swLIsVuvVL1_yhNVSMT0HQLKXs9y4RWzYFh_Mp9UblZhL23RzDiD4yQWo9kflK96zuBYSEy9Z37A42hyXniNRkjrWhACpPvOlVSZhgfk

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *