En Vecka Kvar!!!

Idag är det en vecka kvar till student!!! HELT SJUKT! I måndags var en bättre måndag i mitt liv, det var nämligen bal, studentbal, det var en magisk kväll som jag kommer att minnas länge, kanske för resten av livet!
Jag har engelska på tisdagar klockan 10 på distans, men i måndags gjorde jag färdigt de nationella proven och då slapp jag den lektionen, inte bara det, nu är jag klar med engelskan! :-)
Vilket jag var glad för med tanke på balen.
På tisdagar träffar jag min kurator och min arbetsteraupeft, så även igår, men igår skulle jag bjuda de på lunch, som en avslutningsmiddag innan jag slutar. Det blev stekt kyckling med pesto och ugnsstekt potatis med smulad fetaost över. Vi summerade året och hade en trevlig stund tillsammans. Sen fick jag åka hem igen och vila! :-) Så det var en väldigt lugn och skön dag igår, faktum var att jag inte var så trött som jag trodde att jag skulle vara.
Men det bästa är att jag är ledig idag! Vi har inget att göra så jag och Wilma fick ledigt! Vilket betyder att vi får verkligen en långhelg eftersom att vi är lediga på torsdag och fredag också! Jag är så lycklig över det alltså! :D
Detta är verkligen skolans lugnaste vecka!

I helgen ska jag vara kvar såklart, det är min sista helg på Storås, det känns lite konstigt.
Jag ska börja packa och rensa i mina lådor hade jag tänkt, det är mycket saker som jag har och som jag känner att jag måste rensa i för att få plats med alla grejer i min lilla lägenhet.
Sen kommer mamma, pappa och familjen till mig på söndag på en fika, på morsdag, för då ska vi planera min studentfest med mat osv, det blir kul. Det ska bli så mysigt för det kändes som att det var evigheters sedan som jag träffade de.
Sen är bara två dagar kvar till student!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *