Erik, hemtrevlig fåtölj

Om ni kommer ihåg så fick jag en present i födelsedagspresent att jag skulle få en fåtölj som jag skulle ha i mitt rum på Storås. Eftersom att jag nu har min säng mot fönstret, så får jag plats med en liten nätt fåtölj mellan sängen och garderobsdörren. En dag på sommarlovet var jag och mamma och tittade på EM möbler i Borås och på Mio. Jag kan inte ha en för bred eftersom att jag måste såklart kunna öppna min garderobsdörr. Jag hittade en fåtölj på Mio som blev min favorit, men vi tittade på EM möbler också ifall jag skulle hitta en annan. Men den fåtöljen på Mio stack ut. Tyvärr så mätte vi inte avståndet mellan garderobsdörren och sängen innan jag åkte på sommarlov, så vi kunde inte beställa den fåtöljen innan vi hade mätt. Så jag fick snällt vänta med att beställa den.

Den fåtöljen heter ”Erik” enligt Mio och den var verkligen så skön att sitta i, och det var en tillhörande fotpall till. Första dagen efter sommarlovet när vi kom till Storås så mätte vi direkt, och den fick plats. Jag blev så lycklig! :D
Det fanns tre olika färger, en ljusgrå, en mellangrå och en mörkgrå. Jag beställde den som var mellangrå, för den skulle passa bäst i mitt rum. Det skulle bli så snyggt till min rosa matta och mina rosa gardiner. Jag var så taggad och så exalterad över min fåtölj! :-) Så mamma beställde den första veckan som jag började skolan igen. Det skulle ta tre veckor att få den….suck, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! :) Det hade ju varit värre om det skulle ta sex veckor.

Sen blev den föresenad en vecka, men sen kom den ändå när den skulle komma, haha, jag vet inte vad de höll på med! :) Men iallafall så hämtade mamma och Marko den på söndagen efter Elliots kalas. Den helgen åkte jag tyvärr taxi så jag kunde inte få med den direkt. Men vi tänkte fjäska lite med taxifavören, se om han fick ta med den. Men tyvärr så hade han en annan person i taxin så han fick inte med den tyvärr. Så jag fick lugnt vänta en vecka till.

Men förra fredagen hämtade mamma mig och då hade hon med sig min lille Erik! :) Hon och en personal bar in den, tog bort plasten och skruvade på benen. På torsdagen städade jag jättenoga i mitt rum så att det skulle bli fint och extra mysigt när jag skulle få min fåtölj. Den passar så bra här inne och det blev så hemtrevligt och extra mysigt! Jag älskar dessutom att sitta i den, slipper jag alltid att sitta i sängen och om jag får besök kan jag erbjuda en riktigt go sittplats. :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *