Flyttar ut, Sista Helgen, Student

Två dagar kvar till studenten nu! Bara idag (måndag) och imorgon kvar, helt sjukt!’
Jag har varit ledig sen i tisdags eftermiddag som jag skrev i mitt förra inlägg, det har varit så skönt och det känns som att jag har varit ledig hur länge som helst, riktig långhelg!
Denna sista helgen på Storås har varit jättebra, jag har verkligen kunnat slappna av och bara kunnat njuta av Storås.
Jag har rensat och packat för fullt inför flytt, känns jättekonstigt, men det har varit lite roligt att greja med det samtidigt som det har varit lite vemodigt.
Jag fick hjälp av en personal att komma igång, så vi tog ner alla mina foton, bilder och motiv på väggarna och rensade i min garderob. Så nu känns det så tomt och opersonligt i mitt rum! Sen fortsatte jag att rensa i mina lådor, hyllor med mera, och jag slängde jättemycket, en hel soppåse blev det med skräp, det kändes jätteskönt! Sen rensade vi ut alla mina grejer i förrådet. Så det har sett ut som ett bombnedslag ute i det gemensamma hela helgen. Herregud, vad mycket saker man har!

Så mycket saker!
Så tomt!

I fredags var jag med min kontaktperson i Haga som en liten avslutning, det var jättemysigt (om ni vill läsa om den dagen så hittar ni det inlägget under detta inlägget). På kvällen hängde jag och Wilma, hon hade fixat fika och Briska som vi fikade på medans vi snackade skit! :-)
Jag gav henne hennes studentpresent, jag hade köpt ett halsband i form av ett hjärta. Jag fick också en present, det var en studentpresent/20-års present/inflyttningspresent som hon skrev i kortet! ;) Jag fick världens bästa present nu när jag ska flytta hemifrån, nämligen en kokbok, och inte vilken kokbok som helst, utan en kokbok med ALLT! Så mycket goda recept i alla kategorier och inte bara det utan även fakta om olika fröer, livsmedel med mera. Jag blev så glad, den var fin också så det blir en snygg detalj i mitt kök.
Det var en underbar fredag!

I lördags var jag, Wilma och två utav personalen på Hammarkullenfestivalen. Det var väldigt roligt. Jag har aldrig varit på en sådan festival innan. Det var ett tåg fullt av människor med fina kläder som dansade och sjöng och jättemycket folk. Sen var det marknad som vi kollade på, det var jättetrevligt men man blev jättetrött i huvudet av alla intryck, ljud och allt folk.

I söndags var den dagen som jag hade sett mest fram emot på hela långhelgen, konstigt va? Det var ju ändå sista dagen av ledighet. Familjen skulle nämligen komma och hälsa på mig. Hela familjen, mamma, Elliot, pappa, Jenny, Lancelot och Hamilton. Jag såg fram emot det jättemycket för det var så längesedan jag träffade de. Dessutom var det ju morsdag också.
Mamma och Elliot kom först, mamma hade med sig flyttkartonger så hon hjälpte mig att packa ner alla mina saker i flyttkartongerna och Elliot höll på att stöka runt i min säng och lekte med fjärrkontrollen till sängen med höj- och sänkbara funktionen, haha, helt otroligt att han blev nöjd med det i en stund! :-)

Sen satte vi oss ute på framsidan, det var ju så härligt väder igår!
Efter ett tag kom pappa, Jenny och killarna, de hade med sig en jättefin tårta som vi smaskade på ute i solen! Killarna stack iväg direkt och och spelade fotboll så vi hade en lugn stund i solen. Sen kom Wilma och var med i samtalet, det var mysigt. Vi planerade student med mat osv så det var skitkul, nu är jag ännu mer taggad på min student!
Vi satt där och pratade jättelänge och hade det så trevligt.
Det blev många härliga skratt, det var så mysigt att de kom och jag fick så mycket härlig energi av det! <3

Mamma lyckades packa ner alla mina saker i alla flyttlådor och både mamma och pappa lyckades få in nästan alla lådor och sakerna i bilarna, så nu ser det inte ut som ett bombnedslag längre ute i gemensamma. Det var perfekt!
Mamma skulle köra allting i sin bil till min lägenhet direkt, så nu ser det väll ut som ett bombnedslag nästa gång jag kommer dit! :)

Det har varit en fantastisk långhelg på Storås, sista helgen!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *