Kontaktpersonsdag i Haga

Det är så skönt att vara ledig!!! Nu har jag varit ledig sen i tisdags klockan 14 och jag bara älskar det, och idag när jag skriver detta så är det bara fredag eftermiddag.
Det är verkligen så skönt att få en sån här lugn vecka, veckan innan studenten, det har jag verkligen känt att jag behövt efter alla dessa stressiga veckor.
I fredags hade jag och min kontaktperson bestämt att vi skulle göra något tillsammans nu innan jag tar studenten, jag blev jätteglad och tyckte att det skulle bli väldigt roligt. Vi skulle åka till Haga i Göteborg till Regnbågsaffären där de har fina stenar, rökelser med mera. Min kontaktperson är väldigt mycket för sånt och jag tycker att det är väldigt fint också.
Hon hämtade mig klockan 10 på morgonen på Storås också åkte vi till Haga.
Jag är ibland i Haga med pappa, Jenny och killarna men vi har inte direkt gått in i en butik så och inte i den affären, så det skulle bli spännande.

Den butiken var så fin verkligen, det var så mycket fina saker. I ena ändan hade de massor utav böcker om olika ämnen, om t.ex yoga, böcker om vår själ osv, må bra böcker helt enkelt. Sen på andra sidan var det massor utav fina stenar, kristaller, halsband, smycken, stenar som står för olika saker, rökelser, buddhor och mycket annat. Det var så mycket fint att kolla på överallt, vi var där inne jättelänge och tittade på allt noggrant, det var jätteroligt och nästan lite lugnande och bara gå där. Min kontaktperson är ju väldigt fascinerad och intresserad av stenar som betyder olika saker och vad de gör med en osv, så det var intressant att höra när hon berättade om det som fanns i butiken. Sen fick jag välja ut några stenar som hon sa att jag kunde få av henne, vilket jag tyckte var supergulligt. Så jag valde ut två fina stenar som jag fastnade för, det blir ett fint minne från henne också.
Jag vet precis var jag ska ha de, nämligen på min hallbänk i hallen, den svarta om ni kommer ihåg, de kommer att bli så fina där.

Sen gick vi och fikade på ett mysigt café som hette Kringlan. Vi satt faktiskt ute, även om det var lite kallt så var det ändå härligt att sitta ute.
Det var verkligen en härlig stund och dagen överlag var väldigt härlig. Vi pratade massor om massor utav olika saker, bland annat om att jag slutar nu på onsdag och om hur det känns osv.
Jag fick höra att jag kommer att lämna ett stort tomrum på Storås och massor utav andra fina saker, alltså det är så fint av henne att hon säger så och jag blir alldeles varm inombords av alla fina ord. Jag kommer verkligen att sakna henne och alla andra i Storås-personalen, de är fantastiska! De har lämnat ett stort intryck på mig!

Det var ett fint avslut med en Haga-dag!

Den röd/rosa heter Thulit och beskrivs såhär:
- Positiv energi till din känslomässiga kropp
– Acceptans och sympati i alla slags relationer

Den vita/silvriga heter Rosenkvarts/Rose Quartz och beskrivs såhär:
– Oändlig frid och avstressande
– Villkorlös kärlek
– Acceptans
– Läkande och lugnande för känslolivet
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *