Första sjukdomen på RG

Min första sjukdom på RG har kommit. Jag har blivit förkyld. Alla är förkylda på detta stället nu, både på elevhemmet och i skolan så jag räknade tyvärr med detta. I söndags var jag trött och hade feber på eftermiddagen. Så när pappa och gänget hade åkt så bad jag personalen att ta ner maten åt mig till vår lägenhet eftersom att man måste vara på rummet när man är sjuk. Det blev kyckling med ris också fick jag min första efterrätt här, glass, kolasås och bär, det var så gott! Det var då på kvällen jag bestämde mig att jag skulle vara hemma i måndags. Det var lika bra för i måndags bröt min förkylning ut. Ja så i måndags och igår har jag suttit i min säng och tittat på tv, Netflix och YouTube bara medans jag har haft feber i omgångar. Verkligen perfekt med en tv nu! Också har jag försökt att äta lite mat. I måndags åt jag bara en macka till frukost och yoggi till lunch, för jag var inte så hungrig (ovant mig). Men sen till middag fick jag en stor potion tacos, och Annelie (min kontaktperson) var så snäll och satt med mig när jag åt. På kvällen tittade jag för första gången på Idol på min tv och drack gott te, det var mysigt. Annelie frågade mig om jag ville åka hem, men jag har det bättre här sa jag om det var okej för de att jag stannade och det var det. För här har jag ju personal på dagarna som kan hjälpa mig, hemma har jag ju ingen på dagarna.

Mums!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *