TV på RG

I söndags följde Jenny och killarna med mig och pappa till Storås, för de har aldrig varit ”hemma” hos mig, bara sett hur det ser ut på bild. De tyckte att jag hade det mysigt. Sen satte vi upp min tv, jippi! Det blev så bra och mysigt, perfekt storlek tycker jag. Pappa installerade min tv och pillade lite med den. Sen gick vi upp till allrummet och tog en kopp kaffe och varsin glass från min frys. Det var ingen där eftersom att det är ganska lugnt på helgen här, så vi satt där själva. Efter vår lilla fika stund gick Jenny och grabbarna till lekplatsen utanför mitt fönster medans pappa och jag fixade md tv. Som jag sa i mitt förra inlägg så är det en smart tv så vi testade om YouTube och Netflix funkade, och det gjorde det, wohoo. De ligger då under appar, och man kan ju såklart skaffa mer appar om man vill. Kanalerna var dock lite krångligt, för jag hade ”bara” kunskapskanalen och kanal 10, men jag hade iallafall YouTube och Netflix. Men sen igår (måndags) fick jag igång min favorit kanal TV4 men även de andra kanalerna, så då blev jag glad. Sen klockan kvart i fem åkte de hem.

Tack så jättemycket för TV mamma, pappa, Jenny och Marko!

Bookmark the permalink.

One Response to TV på RG

  1. Anneli says:

    Hej Alice!! Vilken jättefin blogg du har! Och va bra du är på att skriva!! Lycka till i fortsättningen med bloggandet!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *