Köpt TV & restaurangkväll

I lördags var jag och pappa på tv jakt, Jenny och killarna var också med. Jag fick ju i födelsedagspresent att få en tv av mina fyra föräldrar för att ha på rummet på RG. Jag och pappa var först på net on net och kollade på en tv där, men vi tänkte att vi vill inte ta den första bästa. Utan vi åkte till Eleganten sen och där hittade vi en tv som stod lite stadigare än den på net on net och den hade en fin bild, så den var min favorit hittills. Sen gick vi till Media Mark för att kolla där först, men de hade inte så stort utbud. Jag skulle ju ha en 32 tums och det är inte så mycket sånna längre de har framme när folk vill ha de allra största. Men vi frågade en kille på Media Markt och han tyckte att vi skulle köpa den på net on net för att den var tydligare ett snäpp bättre. Så vi körde tillbaka till net on net uppe i Viared. Det fanns bara en kvar när vi var där och tittade första gången, så jag och pappa sprang in, hihi, och där stod den, tv! Så vi köpte den, så nu har jag en tv wohoo! Med tanke på att benen på tv inte var så stadiga eftersom att den inte stod på en fot som den på Elgiganten gjorde så var jag lite tveksam. Men vi ska sätta en halkmatta under tv (sån man har till barn ni vet), så det blir nog bra ändå. Det var en smart tv, så jag har både Netflix och Youtube förinstallerat på den, så nice! Och vanlig tv också såklart! :D

Lite senare på kvällen åkte vi och åt på La Capita. För första gången tog jag inte tapas denna gången! Utan jag tog en köttbit med grönsaker, goa stekta championer till och en jättegod sås. Till efterrätt blev det en god läskande citron sorbett!

TV köp!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *