Fredagsmys med Basket & Familj

Ni som läste mitt förra inlägg vet att jag hade en skitvecka förra veckan och att jag ramlade och slog i huvudet. Men skitveckan avslutades väldigt bra, vilket var väldigt behövligt då jag kände att jag behövde hitta på något kul, tänka på något annat och ha roligt.
Marko frågade faktiskt mig i måndags om jag ville följa med på basket som i fredags, jag blev så glad att han frågade. Det var så längesedan jag var på basket, jag, mamma och Marko gick mycket på basket förr, innan Elliot kom. Dessutom frågade Marko det på måndag morgon så då blev det en lite bättre måndag morgon, roligt att ha något att se fram emot. Även om nu min vecka bestod av massa annat skit så var det ändå skönt att ha något att se fram emot.

Som jag skrev i mitt förra inlägget så mådde jag mycket bättre i fredags och var taggad på att göra något. Marko och jag skulle äta tillsammans innan basketen, så det skulle verkligen bli en helkväll.
Marko kom till mig ungefär vid halv fem i fredags eftermiddag. Vi behövde åka ungefär vid halv sex så det var mysigt att Marko kom in en stund och vi satt och snacka lite.

Marko hade fått biljetter via jobbet och inte vilka biljetter som helst utan VIP biljetter så vi skulle äta i restaurangen i Borås hallen innan matchen. Jag har inte varit VIP-gäst innan :-) så jag har aldrig ätit i deras restaurang. Men det var så mysigt där inne och fullt med folk. Det var lite småplock mat så där, faktiskt väldigt gott.
Elliots kompis mamma och pappa var där och några till som Marko kände så vi satt vid samma bord och hade en jättetrevlig stund. Sen märkte jag att Marko pekade på mig och pratade när han hade hämtat något och när jag tittade upp stod Helen där (min gamla assistent), jag blev jätteglad att se henne där. Jag tänkte nästan att hon skulle gå på basketen för hon brukade göra det innan, men jag vågade inte hoppas på för mycket. Hon blev så glad när hon såg mig och jag fick en stor kram, det var härligt. Hon och hennes sällskap satt tydligen precis jämte oss.

Sen såg jag ännu en ”kändis” som satt några bord längre bort, min vikarieassistent Matilda som vikarierade för Helen faktiskt satt där också, så båda mina förra assistenter var där! Men hon har jag som vän nu, liksom Helen också. Men Matilda var superlängesedan jag träffa så hon kom upp till vårt bord och jag fick en stor kram även av henne och vi snacka lite kort, det var så roligt att träffa henne igen.
Den middagen gjorde mig så glad för jag hade det så trevligt och fick äntligen vara lite social igen och vara bland människor. Jag fick snacka och folk snackade med mig, jag fick skratta och kände mig omtyckt av människorna omkring mig, det var underbart, att så lite kan göra så mycket.

En glad tjej som ska få gå på VIP-restaurang och basket! :-)

När klockan började närma sig matchstart gick jag och Marko och tog några bra platser. Mamma och Elliot kom några minuter innan matchen började. Elliot hade varit på kalas hos en kompis och han hade med sig den kompisen som var barn till de föräldrarna som satt vid vårt bord och åt. Så de satte sig vid de, så de såg vi typ inte på hela matchen för de satt tillsammans och sprang runt. Men jag, mamma och Marko satt tillsammans vilket var mysigt.

Det var väldigt roligt att titta på en basketmatch igen. Jag svingades tillbaka till de gamla goda tiderna, vilket var en härlig känsla med goa minnen! :-) Matchen var jättebra, men nervig för det var jämt typ hela matchen, Borås basket ledde hela tiden, men det var på håret, så det var en väldigt rolig match.
Gunilla som är mammas gamla jobba kompis jobbar där så henne träffade vi med, det var också så längesedan vi träffade henne så det var så roligt.
I halvleken gick jag och mamma in i VIPEN och hämtade lite fika. Där träffade jag Helen igen och vi stod och snackade lite till vilket var mysigt.
Resten av matchen var en riktig nagelbitare, men de vann till slut och det var så roligt, extra roligt när det var första gången på evigheter som jag var på basket.

När jag kom hem mådde jag så bra, jag kände mig fylld med glädje, kärlek och gemenskap. Marko körde hem mig, så jag tackade honom så mycket för att han vände denna skitvecka till något positivt för den kvällen gjorde verkligen susen och jag är så tacksam för det.
Det var så mysigt med middagen innan också som sagt, det blev liksom en helkväll.
Ja, en toppenkväll helt enkelt!

Bästa fredagsmyset på länge!

Så kul med lite basket igen!!!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *