Grillmiddag på Storås

Vilken sommardag det blev igår, underbart. Vi var nere och njöt på stranden igår med hela familjen som jag skrev i mitt förra inlägg att vi skulle göra. Inget moln på himlen och så varmt. Perfekt sista dag på stranden för i år, det kändes som man hade semester. Jag badade för sista gången i sjön, till och med två gånger, det var kallt men det var svalkande eftersom att det var så varmt på land. Vi fikade och lunchade på stranden det var underbart!

På eftermiddagen körde mamma mig till Storås efter att vi hade lämnat av mormor och morfar på flygplatsen. I fredags när mamma hämtade mig hängde vi upp massor utav bilder på ett snöre i mitt rum som jag har valt att skriva ut, det blev så fint, mysigt och extra hemtrevligt. Det är alla möjliga olika bilder, bilder från min senaste sommar till bilder från när jag var liten, fina minen helt enkelt. Nu känns mitt rum extra mycket som mitt, och jag kan se på mina underbara familjer hela tiden och alla fina minnen som ger mig energi och gör mig glad. De finns där när jag vaknar och går och lägger mig varje dag, det är underbart.

Jag gick ut och satte mig på altanen som vi har uppe i gemensamma lägenheten, det var underbart där, där var det skugga så det var skönt. Det var bara jag och personalen där uppe så vi satt och pratade. Det är sån fin utsikt där uppifrån, bara gräs och hästhagar med en lekplats och en liten fotbollsplan längre bort. Det skulle bli grillat igår, det passade ju bra med tanke på vädret. Så jag var med personalen när de grillade och fixade med maten. Några från det andra huset kom också över och åt grillat med oss.

Det fanns grillad flätfilé, beasås, hamburgare, korv, potatissallad, grönsallad och potatis och morötter i ugn, mycket mat :). Jag tog potatis och morötter i ugn, sallad, beasås och fläskfilé, vilken middag va, det var så gott och lyxigt! En av personalen hade också gjort en äppelpaj som vi skulle ta senare.

Vid halv åtta kom Wilma över från sin sida och en annan elev kom också upp också satte vi oss ute på altanen i kvällssolen och åt den goda äppelpajen med vaniljsås och pratade om allt möjligt med personalen, det var underbart och jag njöt över att bara sitta där i kvällssolen. Det var ett bra avslut på en bra helg!

Idag börjar min första hela vecka i tvåan, spännande! Ha en bra vecka!

Kvällsfika ute på altanen! Mums! :)
Det blev några bilder över som jag satte på toadörren, fint va? :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *