Sista doppen i sjön

Första fredagskänslan i fredags, den var inte tråkig. Det är den man har saknat i elva veckor! Mamma kom och hämtade mig på Storås i fredags också åkte vi hem. Det var mysigt att komma hem igen. När vi stannade bilen på vår garageuppfart kom Elliot springandes till min öppna bildörr också fick jag en sån god kram som jag har längtat efter hela veckan, då tänkte jag ”å, äntligen hemma hos mina älsklingar”! :) Till middag blev det tacos, vilket var så gott. Nu kanske ni tänker ”såklart det blev tacos, det var ju fredag! Men nej, vi har inte den traditionen att äta tacos varje fredag i vår familj, vilket jag är glad för, för då blir tacos extra gott när man väl äter det, eller hur? Eller är ni som vanliga familjer som äter tacos varje fredag?

Jag började lördagen med två pass på gymmet, cirkel och miniband som Kevin hade, det var en god start på dagen. Som prognosen sa så blev det sommarväder och sommarvärme vid lunch, så då blev det bikini på, det var härligt, man fick ju passa på! Vi satt ute och åt lunch och sen gottade vi i solen. ”Nu kör vi sista racet med sommaren” kände vi så Elliot och Marko chillade hemma och jag och mamma tog med varsin brassestol och drog ner till stranden. Det var typ inga på stranden, så det var lugnt och skönt. Jag började med ett dopp i sjön, det var kallt men uppfriskande. Det var inte lika varm som det var när jag och Elliot badade för några veckor sedan. Då var det pissvarmt nästan, det var jätteskönt. Då var till och med jag i länge, idag kunde man tyvärr inte riktigt njuta, idag fick jag bara gå ner och doppa mig och gå upp igen. Men det var svalkande och skönt när man kom upp.

Mamma hade gjort en blåbärspaj efter lunchen av våra egna blåbär från trädgården, så den tog vi med varsin bit av ner till stranden. Så efter mitt snabba dopp tog vi oss lite fika. Pajen var jättegod. Resten av eftermiddagen satt vi bara där och njöt av det sista utav sommaren. Vi hade med oss varsin bok som vi läste i också, det var avkopplande. Det var verkligen jättehärligt att hänga på stranden. Det blir stranden idag också fast med hela familjen och med lunch på stranden, det blir mysigt. Idag ska det ju bli ännu varmare och soligare än igår. Jag är ganska säker på att det blir sista stranddagen för i år idag, så idag ska vi verkligen njuta och jag ska doppa mig för sista gången i år! :)

När vi kom hem lite senare på eftermiddagen kom vår granne Aron förbi och vi satt och pratade på altanen. Det var längesedan jag träffade honom trots att vi bor precis bredvid varandra, så det var trevligt. När Aron gick började vi grilla. Vi kunde sitta ute och äta igår vilket var underbart. Vi fick verkligen en härlig sommarkväll tillsammans, förmodligen den sista!

Mormor och morfar ska ha semester i en vecka så i eftermiddag ska jag och mamma köra de till flygplatsen i Göteborg och sen kör mamma mig till Storås. Det blir mysigt att träffa de lite och vinka av de på flygplatsen!

Ikväll blir det grillat på Storås, så det blir mycket grillat för mig i helgen, men jag älskar grillat så det blir nice.

Nybadad! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *