Hamilton, 4-åringen

Igår var min första riktiga jullovsdag, och oj vad skönt det var. Jag gick inte upp förrän efter klockan tio och resten av dagen tog jag det bara lugnt.
Igår fyllde Hamilton fyra år. Pappa och Jenny jobbar fortfarande, så det fick bli förskola för födelsebarnet och Lancelot igår. På eftermiddagen hämtade pappa mig hos mamma för jag ville såklart vara med och fira min lillebrorsa. När jag och pappa kom innanför dörren så var det fulltös på golvet, det låg inslagningspapper överallt, Jenny höll på med någon kartong som skulle bli ett hus och Hamilton satt på golvet och öppnade paket hej vilt! :D Jag hade ett paket också såklart, jag gav honom ett ToyStory pussel. Men det var inte så intressant just då eftersom att han precis hade öppnat ett paket med ett mini airhockey i. Men det blir nog intressant om nån dag eller två! :)

Till middag åt vi smashburger, har ni hört talas om det någon gång? Det är hamburgare gjort på högrev, först gör man högreven till runda bollar, lägger de i stekpannan och trycker ett platt underlag mot de med tyngd (typ en kastrull) för att få en krispig och stor stekyta. Jag har aldrig ätit det innan, men oj vad gott det var.

Sen var det dax för tårta. Jenny hade gjort tårtan själv och Hamilton och Lancelot fick dekorera den. Det blev en tårta med smak av citron, hallonmousse, grädde och lemoncurd. Uppe på tårtan var det jordgubbar, mini marshmallow och Non Stop, tårtan var verkligen supergod och fräsch.

Ett stooort paket
Där i var det en cykel! :D
Airhockey!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *