Jullovet är här!

Wohoo äntligen jullov, som jag har längtat! Igår hade vi en annorlunda avslutning på skolan men mysig ändå. Vi i klassen samlades på eftermiddagen, mentorerna bjöd på julfika och så tittade vi på en jul PowerPoint med tal från rektorn, dikter och massor utav härlig julmusik. 

Under rasterna fick vi även höra julmusik från några assistenter som satt och sjöng ute i korridoren. Alltså livemusik, det var jättemysigt och fint. 

I onsdags kväll hade jag och Wilma en liten mysigt julavslutningskväll ihop. Jag bjöd på julgodis som jag hade bakat också gav jag henne min julklapp som var en mjuk rosa tröja. Hon blev jätteglad så det var roligt. 

Jag har ju fått en fin kalender av Wilma som jag har skrivit om. Där jag har fått öppna en lapp om dagen också har det stått så fina saker. Igår öppnade jag de sista lapparna ända fram till julafton för den är lite svår att ta med hem. Jag satte upp kalendern med de fina meningarna på på min garderobsdörr så jag kan se de där varje dag. Det är så fina meningar som hon har skrivit till mig och jag blir helt rörd över vilken fin adventskalender hon har gjort till mig. 

Jag kommer att sakna henne under jullovet men vi kommer att hålla kontakten såklart!

Nu ska jag verkligen njuta av ledigheten och julen! Jag känner mig helt slut i kroppen så nu ska det verkligen bli skönt med ledighet!

Wilmas fina kalender till mig <3
Bookmark the permalink.

One Response to Jullovet är här!

  1. Mormor says:

    Vilka fina rader Wilma gett dig varje dag! Underbart att ha en sån vän som visar sån uppskattning. Men jag är inte förvånad! Det är ju precis sådan du är älskade Alice!🥰🙏❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *