HÄNDELSERIK vecka

Förra veckan var bra men den var jobbig då jag var så trött och hjärntrött hela veckan och kände mig allmänt ”utmattad” som jag berättade om i ett inlägg. Men jag fick ny energi från massagen på torsdagen och helgen då jag var i Göteborg hos familjen. Förra veckan var lugn och det var tur eftersom att jag var lite små ”sjuk” så jag behövde faktiskt inte ställa in någonting den veckan.
Den här veckan däremot, oj oj oj, snacka om kontraster, det har varit fullt ös hela veckan! :) Men jag såg så mycket fram emot veckan, varenda liten del. Jag hade ett möte per dag måndag till torsdag, så många möten denna veckan men det var möten som jag såg fram emot.
Det har varit en händelserik vecka med mycket roligt som gav mig massor med energi. Det känns som att det är allt eller inget i mitt liv, hahaha, antingen händer det inget eller så händer allt på samma dag eller samma vecka, det gillar inte min CP-skada eller min hjärntrötthet, men jag – Alice, älskar det, jag gillar att ha många bollar i luften. Jag blir trött men jag får jättemycket energi av sånna veckor också.

Som sagt så hade jag ett möte varje dag denna veckan. I måndags hade jag möte med en LSS handläggare på förmiddagen som jag berättade om i mitt senaste inlägg, det mötet var kanske inte jätteroligt eller peppande. Jag blev jättehjärntrött efter mötet så jag somnade när jag kom hem, det händer typ aldrig mig, så det mötet tog MYCKET energi.
Men i tisdags hade jag möte med mitt bokförlag faktiskt, det var mycket roligare! Det var en intervju med mig som författare, det var så roligt och jag fick veta lite mer om vad tanken/planerna är nu, hur det ser ut framåt, hur vi ska lägga upp det osv också fick jag lite uppdrag också. Vi pratade även om marknadsföring osv. Jag är såååå taggad, det kommer att hända många roliga saker framöver när boken väl släps! Jag vet inte om jag får berätta något så jag gör inte det för säkerhetskull. Men håll ögon och öron öppna för det kommer hända grejer framöver! :) Sååå roligt! :)
På kvällen fick jag mysigt middagssällskap av mamma och Elliot.

Onsdagen började med ett gympas innan hemtjänsten kom och hjälpe mig med frukost.
I onsdags skulle jag faktiskt på arbetsintervju! Det var på Samordningsförbundet. Min Sius på arbetsförmedlingen sa att han skulle höra av sig till de efter att det inte blev någonting på Simonsland, men det har dragit ut väldigt mycket på tiden men i onsdags blev det en intervju där. Det var en supertrevlig intervju, de var så mysiga och trevliga människor, min Sius var även med och stöttade mig. Det kändes knappt som en intervju, det kändes så enkelt, så lätt och vi pratade om allt möjligt. Självklart om jobbet och jag fick berätta om mig själv och om mina önskemål och kvalitéer för det var ju därför som jag var där liksom, inte för att snacka skit hahaha, men jag älskar att snacka skit med trevliga människor så det var en mycket trevlig förmiddag. När jag gick därifrån kändes det som att jag kände människorna! :D

Det hade varit en jättebra arbetsplats för mig, administration som jag vill jobba med, lugn och skön miljö med inte så många anställda, nära mig så jag skulle kunna ta Elof dit på hösten och våren, superhärliga kollegor. Men tyvärr hade de inte råd att anställa mig och för lite att göra för att ta in mig som en praktikant, så det var väldigt tråkigt, jag hade gärna jobbat där. Men de tipsade om andra firmor, jobb som jag och min SIUS kunde titta på så det var snällt av de att hjälpa mig på traven. Men som sagt, ett jättetrevligt och roligt möte som gav mig mycket härlig energi.

Resten av dagen låg jag bara i soffan framför tv:n, det var skönt! :)
På kvällen skulle jag på massage, ja det var faktiskt på kvällen vilket jag såg fram emot. Det var från klockan 19 till 20:15. Så jag åt middag innan, jag drog för gardinerna hemma, bäddade upp sängen och jag till och med borstade tänderna och tvättade mig, gjorde ordning mig för sänggång helt enkelt. Sen hade jag 75 minuter av avkoppling, avslappning och återhämtning, så underbart! Efteråt kom taxin och hämtade mig, körde hem mig och sen kunde jag bara gå rakt in till sängen och sova, alltså hur lyxigt? Jag kände mig som värsta lyxbruden! :D Älskar´t! <3 Vilken härlig dag! Sen sov jag som en drottning! :)

I torsdags skulle jag till min samtalskontakt nere i stan igen och prata i en och en halv timme om livet. Jag älskar att komma dit och prata med henne, det är så skönt att spy ur mig alla tankar och känslor där och diskutera mina privata saker med henne. Vi brukar träffas ungefär varannan vecka men nu hade det gått tre veckor emellan så jag såg så mycket fram emot att komma dit som i torsdags, eller, ja det gör jag i och för sig varje gång! :) Det blev som vanligt härliga 90 minuter med både högt och lågt, skratt och allvar, vilket jag älskar! Ser redan fram emot nästa gång! :)
När jag kom hem var jag fylld med energi även från det mötet. Resten av dagen lagade jag lite mat och tog det lugnt.

I fredags började jag även då med ett träningspass på löpbandet innan frukost, det var en härlig start på fredagen. Sen klockan 9 kom veteranpoolen till mig också fick jag en skinande nystädat hem med goa renbäddade lakan, åh vad jag njuter av ett nystädat hem. Sen låg jag bara i soffan under min värmefilt hela dagen och bara va. Jag firade även 2 år i fredags som lägenhetsägare, 1 mars 2022 fick jag nycklarna till mitt alldeles första egna hem! Jag firande dagen med en nystädad lägenhet och att bara vara i mitt hem hela dagen, det var underbart! <3
Sen på kvällen pratade jag med bästa Wilma (min bästa vän från Storås och RG). Det var superlänge sedan som vi pratade, över en månad sedan, alltså i telefon. Vi pratade i tre timmar, jag skojar inte, hahaha! Det var nog det längsta samtalet i hela mitt liv! :)
Efter det la jag mig i mina nybäddade lakan som doftade härligt av nytvättat! :)

Ja, vilken underbar veckan det har varit! Jag har blivit bombarderad med så mycket härlig energi och kärlek denna veckan. Tacksam för alla människor som jag har fått äran att få hänga med denna veckan och som har förgyllt denna veckan för mig, som förgyller mitt liv. <3

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Har även köpt mig en ny tavla som kom i veckan. Jag blev supernöjd, den blev så bra i hallen.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *