Häng med på min helg

I helgen är jag kvar på Storås (mitt elevhem). Förra helgen var jag också kvar så det har blivit mycket storås nu. Det kan vara skönt ibland, för då får jag tid för mig själv och bara göra vad jag vill och känner för. Min lägenhetskompis åkte hem i helgen så jag blev själv nere hos oss precis som det var förr. Dessutom var det bara jag och en elev kvar fredag till lördag på min sida så det var lugnt och skönt, två elever kvar på hela elevhemmet. I fredags slängde jag in en tvätt efter skolan och en personal hjälpte mig att städa, jag ville liksom få det gjort innan helgen kunde börja. Jag tänkte mig en lätt städning, men den personalen som hjälpte mig hade som förslag att vi skulle dammsuga under min matta och min säng. Det har jag inte gjort på tre år så det behövdes. Hon drog ut hela min matta och sängen och allt stod på sniskan i rummet. När vi ändå drog till med ett sånt stort projekt så var det ingen idé att göra det halvdant, så det blev både dammsugning och våttorkning under mattan och sängen. Det var inte lätt att få ut eller in mattan kan jag säga, men det var inte min idé som jag sa till henne! :) Men det var så skönt efter storstädningen, vi städade både inne hos mig och i vår gemensamma lägenhet.
Så det blev ingen liten fredagsstädning direkt, men det blev fint!

I lördags vaknade jag rätt tidigt för jag ville inte sova bort halva dagen. Jag gick därför upp vid åtta ungefär och åt frukost och umgicks med personalen där uppe. Det blev en stor och god lördagsfrukost. Jag har haft en påse full med kläder i mitt rum i över en vecka nu för jag har rensat. Så mitt mål med helgen var att göra ordning min garderob. Efter frukosten var klockan bara tio, vilket var så skönt. Då började jag och en personal att göra ordning och organisera i min garderob. En riktig omkastning blev det, så det var riktigt skönt. Jag hade till exempel en hylla längst upp i min garderob med så mycket väskor och plastpåsar, jag har haft ett kaos där i säkert två år men nu ser det så klint ut och jag har fått ordning. Kläderna omsorterade vi så nu har jag till och med tre hyllor och två lådor tomma, vilket är helt otroligt, haha, men så skönt. Nu ser inte allt så inknökat ut.
Min låda med trosor, strumpor och bh:ar såg också kaos ut, men nu ser den sååå fin och organiserad ut. Den personalen som hjälpte mig hade så snyggt sätt att vika allt på.
Ja, såhär snygg garderob som jag har nu har jag aldrig haft! Jag är så nöjd!
Jag vill typ ta bort mina garderobsdörrar för att den är så snygg! :)

Det tog typ en och en halv timme, så det var roligt. Sen fick jag vara testperson för flätor som en utav personalen ville öva på. Efter det kröp jag ner i sängen och tittade på ett avsnitt av Bachelor, det var mysigt. Till lunch blev det pannkakor, det var superlängesedan jag åt pannkakor så det var supergott. Efter lunchen bakade jag en bananpaj som vi åt efter middagen senare på kvällen med glass. Den bananpajen är så god och så enkel.

Jag hade en så skön lördag igår, dessutom gick jag i myskläder hela dagen! :)

Idag ska jag ta en ordentlig sovmorgon och försöka ta mig ut på en promenad!

Hoppas att ni har en fin helg.

Glömde ta en förebild, men här är iallafall en efterbild :)
Min underklädslåda, Såå nöjd!
Bananpaj
Det såg verkligen tomt ut utan matta
Bookmark the permalink.

One Response to Häng med på min helg

  1. Mormor says:

    Så härligt att få både storstädat och ordning i garderoben! Bra jobbat!👍
    Glöm nu inte att vila idag!🥰❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *