Mamma & Bonusmamma Mys

Vi har pratat länge om att det vore roligt om jag, min bonusmamma Jenny och min mamma skulle hitta på någonting någon gång bara vi tre. Det kanske låter konstigt i era öron, men mamma och Jenny kommer jättebra överens. De har hängt innan men då har ju övriga familjen varit med. 

Men den här helgen hade vi planerat att vara i Göteborg tillsammans och sova över i Vasa bara vi tre.

Det var verkligen en sån helg som vi båda såg fram emot jättemycket!

I fredags kom mamma och Jenny och hämtade mig på Storås vid femtiden. Vi åkte sedan till vår lägenhet i Vasa. Väl i Vasa tog vi liten sip rosé och satt och pratade. På kvällen skulle vi äta ost-och chark som Jenny och mamma hade tagit med sig. Vi tog en liten promenad ned till Hemköp lite senare och kopierade lite saker till ost-och charken.

Det var verkligen så mysigt att bara hänga med mamma och Jenny. Vi gjorde ordning ost- och charken när vi kom hem. Det blev så mycket gott, olika ostar, korvar, knäckebröd, chips och vindruvor. Vi bara satt och njöt av allting, det var verkligen så gott. När vi var som mättas tog vi fram lite choklad och blev ännu mättare! :)
Det var en helt magisk kväll, vi satt och pratade om livet, allt mellan himmel och jord. Det blev både tårar och många skratt. Vi satt uppe ända till 01:30, jag är förvånad över mig själv att jag kunde hålla ögonen öppna så länge, men det var så underbart, jag ville inte att kvällen skulle ta slut.

Tjejhelgen slutade inte där, nej, på lördagen hade jag bokat spa på Hagabadet. Jag hade även gett mamma en ansiktsbehandling som hon skulle få gå på.
Jag är så glad att vi tog spadagen på lördagen istället för på fredagen för det hade blivit lite tajt och stressigt tror jag. Plus att tjejhelgen kändes extra lång när man spred ut det lite.

Lördagmorgon började med en lång härlig frukost innan vi gick mot Hagabadet.
Det kändes annorlunda att ha mammas sovandes i Vasa, men så mysigt!
Mamma har aldrig varit på Hagabadet så det var roligt att visa hennes stället. Vi gick runt på de olika rummen, det är så charmigt tycker jag att det är olika pooler och bastus i olika rum i byggnaden.
Hela Hagabadet är så vackert! Vi bade i olika pooler, bastade, simmade i mittpunkten på Hagabadet: ägget, tog det lugnt i relaxen, ja vi hade det så mysigt. När mamma fick sin behandling gick jag och Jenny och tog en fika i våra morgonrockar, jag trodde inte att man fick fika när man var inne i spat och dessutom inte i morgonrock, men det fick man tydligen, det kändes så lyxigt att sitta i morgonrock och fika.

Det var ett fantastiskt avslut på en magisk tjejhelg, så mysigt.
Jag älskar att ta sånt här på hösten, det blir verkligen ett avbrott i vardagen!

GT, mums :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *