Helen På Besök

I tisdags kom Helen och hälsade på mig. För er som inte vet vem det är så var Helen min assistent i skolan, fyran till halva åttan. Vi har hållit kontakten efter det och träffats lite då och då så det är jätteroligt. Hon var nyfiken på min lägenhet också var det längesedan som vi sågs så det var roligt att hon hörde av sig.
Det var jätteroligt att träffa henne igen och att få bjuda hem henne till mitt eget hem. Det är så roligt att visa min lägenhet för alla som kommer och hälsar på nu, det går dock snabbt med husesynen! :-)
Vi satt ute på min terass, fikade och pratade om allt mellan himmel och jord, så mysigt och härligt att kunna sitta ute.
Vi sa det att nu får vi ta att träffas lite oftare nu när jag har flyttat till Borås och inte bor i Angered, så de orden hoppas jag att vi kan hålla! :-)

Hon gav mig en sån fin inflyttningspresent/20-års present. Det var lite olika saker i cellofan, jag gillar verkligen sådana presenter, jag tycker att det är roligt när man har plockat ihop lite olika saker själv.
Hon gav mig tre champagneglas som det stod ”Studenten Alice 2022” på, jättefina glas, sen fick jag ett roligt spel och en doftprodukt från Ritual som jag ska ha i mitt badrum hade jag tänkt så det luktar gott därinne. Sen fick jag en liten söt bok som heter ”grattis till examen”, där i berättade Helen att det var lite olika citat och tankar om vuxenlivet och livet i stort, intressant tycker jag. Sist men inte minst så fick jag en liten gullig tiger i också! :-)
Supergullig present tycker jag!

Det var så mysigt att hon kom!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *