Inflytning på Storås

I lördags flyttade jag in på Storås, jag och mamma packade i fredags, det blev mycket saker som skulle med men framförallt massor utav kläder, det var två stora Ikeakassar plus en till kasse med kläder. Jag och mamma åkte efter lunch mot Göteborg.
Det kändes så konstigt att komma till Storås och flytta in igen. Jag hade hoppas på att få bo själv eftersom att min lägenhetskompis har slutat, och jag var nästan 100 procent säker på det eftersom att jag viste att det bara skulle flytta in en elev i mitt hus. Jag har gått runt och funderat på det lite då och då i sommar, och det stämde, jag har hela lägenheten för mig själv nu och det är så nice!


Sen såg ”vårt” lägenhetsutrymme lite tråkigt ut, slitna väggar, lite trasigt bord osv, men innan sommaren så frågade personalen mig vad jag hade för önskemål om de skulle göra iordning, och då sa jag att det ända önskan jag hade var att det skulle vara ljusa färger.
När jag och mamma kom in i lägenheten, som nu är min, så möttes vi av ett mysigare och fräschare lägenhet! Det blev sån skillnad och jag är så glad. De hade målat väggarna med en fräsch ljusblå färg, satt upp nya gardiner, klätt om stolarna, satt upp en ny färgstark tavla men framför allt hade de köpt ett nytt bord, ett stort runt bord. Ett nytt bord behövdes verkligen eftersom att det förra var hackmärken i och det var jättelitet, så nu är det skönt med ett stort bord. Jag blev så härligt överraskad!
Dessutom kan jag sitta där ute mer nu, när jag är själv. Det är t.ex perfekt att sitta där och plugga då mitt skrivbord är ganska litet.
Nu kan jag också spela musik ur min nya högtalare, prata hur högt jag vill och skratta utan att behöva tänka på om jag stör, så härligt!

Det kändes lustigt att komma in i mitt rum igen efter så många veckor. Det var faktiskt rätt fräscht och snyggt, så jag slapp städa det första jag gjorde. Mamma hjälpte mig att installera mig och hjälpte mig lite med kläderna. Men jag ville göra det mesta på söndagen så jag skulle ha något att pilla med. Min garderob var helt tom så det var väldigt roligt att få in alla kläder där, nu är det snyggt och prydligt!

Efter en stund åkte mamma, det kändes så tomt och tyst när hon åkte, jag är inte alls van vid det när jag har varit hemma i ungefär 14 veckor.

Efter maten gick jag över till Wilma. Det var underbart att träffa henne igen efter ett extra långt sommarlov. Vi började prata och skratta direkt! :D Hon hade köpt födelsedagspresenter till mig, jag fick en jättefin tavla som hon hade målat och sen fick jag en påse med ett fint grattiskort, fyra stycken alkoholfria briska som jag älskar, sen låg det en chokladkaka med smaken av apelsinkrokant och en gott och blandat påse. Jag blev så glad och tacksam!

Lite senare på kvällen satt vi i min lägenhet, drack briska och pratade, det var så mysigt och vad vi hade saknat det! Det är också bra när jag nu bor själv, då kan man sitta i lägenheten utan att störa någon annan, också slipper vi trängas i mitt lilla rum. Det blir som ett extra rum.

Ja, det var en bra första kväll på Storås kan man säga, det blev en sen kväll! Men det är svårt att skiljas åt när man inte setts på hela sommaren! Igår var en härlig fixardag i mitt rum också umgicks jag och Wilma såklart igår med! Det var verkligen skönt att ha en ledig dag på Storås innan idag när jag ska till skolan.
Morfar fyllde år igår så jag ringde honom, det var så mysigt att prata med mormor och morfar, det gjorde verkligen min dag ännu bättre!

Men det kändes tomt och speciellt på kvällen när jag skulle sova att inte ha familjen nära, jag som alltid har haft de som jag älskar nära mig hela sommaren och lite till!

Skål!
Sååå fin present
Också en väldigt fin present som Wilma har målat
Min lägenhet, utanför mitt rum
Så mysigt
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *