Jag Har Köpt Lägenhet!

Jag har en jättestor nyhet som jag inte har berättat om trots att jag har vetat den ganska länge. Jag har inte velat gå ut med det förrän jag vet säkert att det blir så.
Det är så att jag har köpt en LÄGENHET! :D Det känns så sjukt att både skriva det och säga det, men det är sant även fast jag inte kan tro det själv än.
Det var såhär att mamma såg en lägenhet på Hemnet under jullovet, också anmälde hon mig på visning. Jag och båda mina föräldrar kände att det kan vara bra att börja kika på lägenheter och då måste man ju börja någonstans.

På söndagen veckan innan skolan började åkte jag, pappa och mamma till lägenheten och gick på visning. Då kände jag liksom att den var väll fin men det var ingen ”wow” känsla, det var inte kärlek vid första ögonkastet om man säger så! ;)
Men sen bara den växte och växte för varje gång jag tänkte på den, även hos mina föräldrar.

Men det skulle inte bli en lätt match tyvärr, jag vill inte gå in på detaljer. Men trots att det bara var jag som var intresserad och la bud så tog det tid och jag gav upp hoppet om min drömlägenhet ett tag. Det var väldigt nervöst och väldigt jobbigt, för även om jag inte hade fått den än kunde jag inte låta bli och tänka på hur bra den var. Jag gick och var nervös i tre veckor ungefär, det var fruktansvärt rent ut sagt, för ju mer jag tänkte på den desto mer insåg jag hur perfekt den skulle vara för mig. Men samtidigt vågade jag inte hoppas på för mycket!
Men efter alla om och men fick (köpte) jag den, å oj vad lycklig jag blev när jag fick reda på att säljarna hade accepterat mitt bud! Det var som att hela kroppen slappnade av och jag slapp vara nervös längre.

Jag fick reda på detta förra måndagen (så rätt nyligen). Förra lördagen skrev jag på papperna och firade lägenhetsköpet tillsammans med pappa och Jenny, det var supermysigt!
Jag hade bara kramp i händerna efter alla underskrifter! :-)

Nu undrar ni kanske vad det är för lägenhet?
Det är rena lyxlägenheten (enligt mig). För det första så är det en etta på 34 kvadrat, så inte så stor. Den är helt nybyggd så den är så fräsch, ingen har bott där innan. Den ligger på 1:a våningen, huset som den ligger i är fräscht och har inga trösklar eller jobbiga dörrar. Dörren innan min dörr satt säga, går upp automatiskt när man trycker in koden. Så det är lätt för mig att ta mig in. Lägenheten är ljus och fräsch med stora härliga fönster.
Lägenheten är väldigt liten, det är bara ett rum, vardagsrum/sovrum och kök i ett.
Jag har en stor och fin toalett med dusch, till och med tvättmaskin och torktumlare, helt perfekt!
Sen, det allra bästa med min lägenhet är nog min altan. Den är så stor, typ lika stor som vardagsrummet känns det som. Det blir verkligen som ett extra rum på sommaren.
Eftersom att det är nybyggt så är det väldigt lätta handtag överallt, som altandörren, där behövs ingen nyckel ens, bara dra upp ett handtag.
Det blir ett väldigt härligt ljusinsläpp i hela lägenheten eftersom att jag har två stora härliga fönster bredvid altandörren.
Lägenheten är helt perfekt för mig som ni hör! Den känns så anpassad trots att den inte är det.

Lägenheten ligger väldigt centralt, om jag skulle gå till min favoritrestaurang La Copita som ligger i centrum så tar det 15, 20 minuter. Jag har nära till gym och natur. Jag har hyfsat nära till stora Coop, och typ där bor mormor och morfar så jag kan nog ta Elof till de! :-)

Detta känns så skönt ska ni veta, nu vet jag att jag har mitt eget hem efter studenten och att jag inte behöver flytta hem igen. Visst det hade funkat, men nu när jag har bott så länge på Storås så är jag inte jättesugen på att flytta hem igen om jag ska vara ärlig.
Nu har jag mitt eget hem, eller snart iallafall! :-)
Jag trodde verkligen inte att jag skulle ha en lägenhet i Januari 2022!

Nu ser jag verkligen fram emot att flytta in och börja inreda och planera på riktigt! Jag ser så mycket fram emot att sitta på den altanen i sommar!


Bookmark the permalink.

One Response to Jag Har Köpt Lägenhet!

  1. Edit says:

    Så spännande! Kommer att bli hur bra som helst. Är glad för din skull o GRATTIS! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *