Jobbig vecka med ljusglimtar

Denna veckan har varit jättejobbig, som tur är har den haft sina ljusglimtar den också, vilket är tur för annars hade jag nog inte överlevt, haha nämen skämt och sido. Jag har varit så trött och orkeslös exakt hela veckan, jag har sagt att det har känns som att en ångvält har kört över mig 100 gånger, och det känns verkligen så. Jag har varit trött när jag har vaknat, trött på jobbet och trött när jag kommit hem, hela veckan. Jag har dessutom känt mig låg, varför vet jag inte, men det kanske inte är så konstigt att man känner sig låg när man är trött. Jag har inte gymat på hela veckan för när jag har kommit hem från jobbet har jag varit helt död. Det är jobbigt när man aldrig får känna sig pigg under en dag, och framför allt inte under en hel vecka. Det är egentligen inte så roligt men jag skrattade lite för mig själv när jag tänkte på hur jag började mitt förr förra inlägg då min vecka hade varit så toppen och jag kände mig så pigg och full med energi och denna veckan blev det precis tvärt om. Jag är lite vit och svart som person, och det är faktiskt rätt jobbigt ibland. Jag vill vara lite mer grå som jag brukar tänka! :-)

Jag har dessutom haft ont i magen i veckan, det var längesen jag hade ont i magen, det har verkligen inte varit rolig.


Men trots min jobbiga trötthet, magont och låga humör har jag kämpat mig igenom denna veckan. Jag har gått upp varje morgon och kämpat mig igenom hela veckan på jobbet och det är jag faktiskt stolt över. Jag har liksom gjort det jag ska och sen varit död hemma. Det kanske inte låter jättebra, men det är tyvärr sån jag är, jag kör på som vanligt fast jag är trött och mår dåligt.
Om jag skulle vara hemma en dag ”bara” för att jag är trött så skulle jag få ångest och dåligt samvete, så det skulle inte bli bra det heller.

Jag har bara velat att denna veckan ska vara över, så har det känts. Men det har inte varit skit hela veckan, den har bjudit på några ljusglimtar som har fått mig att klara mig igenom veckan.
I måndags åkte jag till exempel till stan efter jobbet. Jag skulle ta Elof hade jag tänkt men det var lite osäkert vägglag så jag ville inte chancha så jag tåg taxi. Vi ska nämligen fira mina kusiner på söndag och mamma hann inte till stan i veckan så då sa jag att jag kunde åka och köpa två presentkort från oss båda. Jag tyckte att det var så roligt att åka in till stan själv efter jobbet och fixa presenterna, jag kände mig fri och tyckte om att jag kunde hjälpa mamma. Sen efter nån timme kom taxin och hämtade mig och körde mig hem, supersmidigt.
Jag var jättetrött i måndags och kroppen var seg så det var roligt att hitta på något efter jobbet. Jag trodde att det var måndagströtthet men tyvärr så skulle det hålla i sig hela veckan som sagt. Men stan piggade upp mig lite iallafall.

I onsdags kom inte familjen för pappa hade möte, men då skulle Marko komma istället. Han har nämligen lovat mig att putsa mina fönster och då bestämde vi att han skulle komma i onsdags också skulle jag bjuda på mat. Det skulle bli så mysigt tyckte jag och gulligt av honom och hjälpa mig med mina fönster, för det behövdes verkligen. Det skulle egentligen bara vara Marko som skulle komma men en stund innan han skulle komma frågade Sisko mig om hon fick följa med också, jag blev jätteglad så de båda kom och förgyllde min kväll i onsdags. Sisko städade mina fönsterbrädor och plockade undan medans Marko stod ute och putsade mina fönster och jag fick bara sitta på sängen och prata med Sisko, så lyxigt och tacksamt. Nu är mina fönster så fina! Sen bjöd jag Marko på köttbullar och vi satt och tjatade en stund och åt middag ihop. Sisko hade varit så gullig och tagit med sig bullar som vi snaskade på sen. Jag fick även en fin påskpresent av Sisko och en påse med Lindor chokladpraliner av Marko. Jag blev chokad över att de hade med sig presenter till mig, men jag blev så glad och varm inombords.
Det är så härligt att vi kan umgås och fortsätta att ha en relation tillsammans trots att mamma och Marko har gått isär! Det var en mysig kväll och de gjorde verkligen min onsdagskväll!

I torsdags hade jag fått lite energi från onsdagskvällen men var fortfarande helt slut.
Men i torsdags kom familjen istället och det var så underbart, de piggade verkligen upp mig, det blev god mat, massor utav prat och bara massa kärlek, så underbart. Jag saknade de direkt när de hade stängt ytterdörren! <3

Igår var det äntligen fredag, jag tycker alltid det är så skönt med fredagar men igår var det magiskt med fredag alltså. Jag skulle dessutom på massage på eftermiddagen och det var det bästa som kunde hända efter denna veckan!

Men mina jobbarkompisar har veklingen gjort det lättare den här veckan, med de trevliga och snackiga luncherna och alla dessa garv och flams, jag älskar det!

Man får ha dåliga veckor, dåliga dagar men jag är så tacksam att jag har så fantastiska människor runt mig som gör mitt liv så mycket lättare och fyller mitt hjärta och själ med glädje, värme och kärlek. <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *