Mor- och Dotter helg!

I fredags var en underbar eftermiddag, inte nog med att det var fredag. Jag lagade mat efter jobbet eftersom att jag inte gjorde det i torsdags. Innan det fick jag det städat och rent hemma av hemtjänsten och bytt lakan i sängen som jag älskar. Sen kommer det bästa, efter att jag hade lagat mat och fått städat åkte jag på massage, och den var lika avslappnande och underbar som vanligt. Sen kom jag hem till ett nystädat hem som doftade ljuvligt, nygjord mat stod på bordet och jag var nymasserad och avslappnad, och sen kröp jag ner under mina fräscha rena lakan, det var så underbart! Jag tror faktiskt att det var bästa fredagen på länge.

På lördag var det våffeldagen så då hade jag och mamma bestämt att vi skulle hänga och äta våfflor ihop. Mamma frågade även om jag ville stanna på middag och även sova över och det ville jag jättegärna. Jag brukar vilja sova i min egna lägenhet för det är så härligt att vakna i mitt hem men samtidigt så tyckte jag att det lät mysigt att sova över och jag tyckte också att det skulle vara skönt att slippa åka hem på kvällen, men framför allt att jag skulle få hänga med mamma länge. Mamma hade dessutom inte Elliot heller så det skulle bli en mor- och dotter helg vilket var längesedan.
Mamma kom och hämtade mig hemma vid halv tre tiden också åkte vi hem till mamma och gjorde våfflor. Vi köper ALDRIG Nutella hemma, men mamma hade lyxat lite och köpt Nutella till våfflorna. Så det blev Nutella, sylt och grädde till, det var väldigt gott!

Vi hittade inte på något skärlist, vi åt våfflor och bara var hemma och hängde i soffan, det var så mysigt. Till middag blev det kyckling i ugn och klyftpotatis. Nu när jag bara äter vardagsmat hemma så var det nog det godaste jag ätit på länge. Som jag har sagt innan så kan jag ibland sakna den här fredags- och lördagsmaten när man äter något extra gott, det blir det liksom aldrig när jag är hemma själv på helgerna. Därför var det så lyxigt och gott att komma hem till mamma och äta lite go lördagsmat. Efter maten tittade vi på en film ihop.

Mamma ville åka till Ikea på söndagen så jag hängde på, det var längesedan jag var där men framför allt såg jag fram emot att hitta på något. Vi tog en lugn morgon i söndags tillsammans och sedan åkte vi mot Ikea. Det var inte bara vi som var där om man säger så, men det gick ändå bra. Jag behövde egentligen inget skärkilt men det blev lite grann ändå, man hittar ju alltid något som man behöver.
Det var en bra tur till Ikea. Men sen var jag helt slut i både ben och huvud!

En underbar helg helt enkelt med mammi! :-) Det är jättemysigt när Elliot är med oss också, men jag älskar när det bara är jag och mamma. Det händer inte så ofta, speciellt inte en hel h elg som det blev i helgen, så det var riktigt mysigt.

Jag är verkligen nöjd med mina grejer. Speciellt med de färgglada handdukarna och det fina påslakanet! :-)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *