Jul i Frölunda

I helgen skulle Storås till Frölunda torg som de brukar åka till på julen. Jag var inte med förra året men jag var med de när de var där tidigt i höstas. Men jag har velat se hur det ser ut där på julen så jag tänkte följa med dit till helgen. Men de där hemma skulle till Jessica med familj i helgen och fira mini jul (ni vet som vi brukar göra varje jul) och det tycker jag alltid är så mysigt. Så familjen fick gå först denna gången också! :)

Men så tänkte jag att varför kan inte jag och min ledsagare åka dit? Det är ju en jättebra aktivitet också får jag ju se Frölunda torg på julen. Så i torsdags satt vi på spårvagnen klockan fyra påväg till Frölunda. Det tar jättelång tid till Frölunda torg från Angered. Det ligger nämligen helt på andra sidan stan. Men i torsdags kändes det som att det tog ännu längre tid än sist jag åkte dit. Det tog en timma, det var segt. Det var nog för att det var så mycket folk som skulle av och på. Det var ju vardag så vi kom precis i rusningstrafiken. För när vi åkte hem tog det ”bara” en halv timma, vilket gick jättefort tyckte jag. Det var skönt för när man ska hem vill man bara hem.

Men sen var vi äntligen framme, det var på tiden! :) Det var sååå mysigt där inne. De hade julpyntat så fint och mycket. Ni som har varit där vet att det är så stort där inne och det är det jag tycker är så härligt. Det är stort, fräscht och fint och sååå mycket butiker, det är liksom butiker överallt. Ungefär som halva Göteborg fast i ett varuhus, inte riktigt, lite överdrivet kanske, men ni förstår…Man skulle behöva en hel dag för att gå runt där.

Jag hade då en lista som vi checkade av, vilket var skönt. Det var sånt som jag verkligen behövde köpa innan jul. Så nu är jag faktiskt 100% klar med mina klappar, så skönt! Snart är det ju jul! Men jag tycker att det bara är värt att åka dit även om man inte har något planerat att köpa.

När vi hade checkat av min lista åkte vi upp en våning för att äta. Vi åt på det stället som jag åt på med Storås förra året. Det var gott. Sen gick vi i några butiker till lite snabbt innan vi åkte hem till Storås.

Det var en fin och julig kväll i Frölunda torg!

Hoppas att ni har haft en fin lucia!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *