Julavslutning!

Wohoo nu har jag jullov! Igår hade vi julavslutning i skolan, det var lite speciellt med första julavslutningen på gymnasiet. Vi gick ner först till arenan där de hade julavslutningen. Det var en scen klädd med julgranar, massor utav juleljus, tomtar och skinande klappar, det var jättefint. Det var tal, dikter, sång och prat. En assistent från våran klass sjöng där uppe på scenen i alla sånger med någon sångare till, hon är så duktig på att sjunga, de båda var duktiga. Det var en från tvåan och fyran på RG som sjöng också. Det var en jättetrevlig avslutning för hela Angeredsgymnasiet.

Efter avslutningen i arenan så gick vi RG elever, assistenter och lärare till kultur atom (det är ett ställe i skolan där man kan hänga på raster, typ som en aula). Där var det uppdukat med julfika. Jag och min klass satt och chillade i soffan och fikade tillsammans. Sen fick vi göra ett julquize, vår engelska lärare läste upp frågorna på en skärm uppe på en scen. Det var rätt klurigt faktiskt, men kul. Vår fotolärare Rickard sa sen efter quizet att ”nu ska jag kalla upp några som har varit riktigt stygga i år”. Så ropade han upp tre namn och sen mig och Wilma, haha det var speciellt, jag tänkte: vad har jag gjort nu? Så kom vi fram där också såg jag att det var ju alla vi i musikhjälpen gruppen, och då förstod jag. Rickard sa bara lite om vårt projekt med musikhjälpen, att vi har gjort ett sånt otroligt bra jobb också klappade alla! :)

Sen fick vi gå hem, jag hade dock möte mad min psykolog som vi hade bestämt, för det var så längesedan vi sågs, vi ville få till en träff innan jul. Så vi träffades och pratade och sen fick jag ta jullov och åka hem. Hemma åt jag lite lunch eftersom att avslutningen slutade redan klockan elva. Efter lunchen började jag packa ner kläder och saker som jag skulle ta med mig hem under lovet, det blev väldigt mycket som jag hade packat, och det tog ganska långt tid. Massor utav påsar, julklappar och Elon tog jag med mig. Min taxi gick halv fem härifrån så jag fick mycket tid på mig att packa i lugn och ro så det var skönt.

Jag och Robban städade mitt rum i onsdags, så nu är det superrent och snyggt här. Det känns skönt att ha det rent, fräscht och snyggt i mitt rum när jag kommer tillbaka i januari igen!

Det ska bli så skönt med jullov!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *