Utprovning av nya ortoser

Min första dag på lovet gick jag upp klockan åtta eftersom att jag skulle till ortopeden och prova ut mina ortoser som jag gjorde för ett tag sedan. När man får sova så ska man upp och göra något annat istället. Jag skulle vara där halv tio. Men min älskade mormor skulle följa med mig så det var inte så jobbigt att gå upp ändå. Vi fick avboka min förra provtagning av ortoserna eftersom att min fot var som den var. Nu är den likadan men jag tänkte att jag testar att få ner den i min ortos på elevhemmet. Jag fick ner den men det spände och gjorde ont i benet, men det gick. Så jag tänkte att de hinner ju måla lite på ortosen iallafall – max 2 minuter innan det gör för ont (måla menar jag att de gör lite justeringar på ortosen). Så vi åkte dit och började med den lätta foten – höger. Och den gick ju bra. Vi försökte med vänster men det gick inte igår tyvärr, foten ville inte vara i ortosen. Men som tur är så fixar de det genom att bara rita ungefär samma sträck på vänster ortos som på höger (även om det är bättre att rita när man ser och när jag har den på mig. Men går det inte så går det inte). Men det är skönt att ha de klara så kan jag bara börja använda de efter botoxen. Ortoserna var jättefina (lägger upp en bild på de sen när jag fått de och de är klara).

Sen följde jag med mormor hem och var hos mormor och morfar hela dagen, det var jättemysigt. Få lite sällskap. Vi tog det bara lugnt och myste. På eftermiddagen körde morfar mig hem till mamma och sen kom familjen hem. Så nu har de jullov också :). Vi fikade lite och satte på lite julmusik. Sen körde mamma mig till pappa. Jag myste där hela kvällen och sov över. Hamilton fyllde år igår också så jag gav han en födelsedagspresent.

Bookmark the permalink.

One Response to Utprovning av nya ortoser

  1. Mormor says:

    😍😚💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *