Julgran, julklappar, julfilm

I helgen blev det ännu mer julfeelings. Jag har spenderat min helg hemma hos mamma. Hon hämtade mig i fredags på Storås också åkte vi och köpte sushi på vägen hem. Det var supergott med sushi och mysigt att komma hem som alltid. Efter maten klädde vi granen som har stått inne sen tidigare i veckan. Men de väntade till att klä den tills jag var hemma. Elliot var så taggad på att klä den där granen, han pratade om att klä den så fort jag kom hem. Ungefär såhär ”nu är Alice hemma, nu klär vi granen!” :-) Så nu har vi en fin och mysig gran hemma.

I lördags eftermiddag när Marko och Elliot var iväg slog jag och mamma in alla mina julklappar som jag har beställt hem. Det var en del kan jag säga, hela mitt rum var fyllt av julklappar när jag kom hem i fredags. Jag och mamma satt i vardagsrummet, vi hade på en brasa på tv:n i bakgrunden och satte på julmusik. Jag skrev på etiketterna och mamma hjälpte mig att slå in julklapparna. Det var en supermysig stund! <3

På kvällen åt vi panerad kyckling och potatis i ugnen, det var verkligen en toppenmiddag, så gott!
När Elliot hade somnat tittade jag och mamma på julfilmen ”Love Actually”, vi har sett den förut, men det var längesedan. Den är så himla mysig! Den var slut klockan halv tolv, då var jag helt helt slut, jag kunde knappt hålla ögonen öppna! :)

Igår var det tredje advent och dessutom lucia. Jag fick ett mail från en av skolans rektorer på morgonen och en länk till ett luciafirande på skolan. Det var både elever och skolpersonal, såklart inte så många då. Det var en 15 minuter lång film med luciasånger från luciatåget. Det var så fint och påhittigt tycker jag att de hade gjort det för oss elever och skickat ut den till alla på luciadagens morgon.

Senare på dagen gjorde jag och mamma julfudge!

Julgodis, julfudge
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *