Kvällsmys i Götet

Det kanske är lite sent att berätta vad jag gjorde förra helgen, men bättre sent än aldrig. Jag skulle då vara kvar på Storås hela helgen, men jag var där bara fredag till lördag för pappa frågade nämligen om jag ville ses och strosa i Göteborg, för de skulle vara i Vassa, och jag hade inget annat planerat på lördagen så jag sa jättegärna. Pappa, Jenny och killarna kom och hämtade mig på Storås på lördag eftermiddag. Vi åkte till Vasa och tog det lite lugnt där. Pappa hade bokat bord på en resturang på kvällen. När det började närma sig att äta gick vi ut, det skulle ta ungefär 20 minuter att gå till restaurangen men det kändes inte alls som att det tog 20 minuter, jag tror att det beror på att det händer så mycket hela tiden och man har alltid något att titta på när man går i Göteborg.
Resturangen var mysig, jag och pappa tog varsin kantarelltoast, Jenny tog någon slags köttgryta som var inbakad i ett bröd och killarna tog varsin tallrik med pommes och korv. Tyvärr så såg kantarelltoasten mycket godare ut än var den var. Både jag och pappa ville ha bara smörstekta kantareller istället för en kantarellstuvning som de hade gjort.

När vi var klara gick vi allihop och tog en efterrätt. Killarna fick glass och jag fick våffla med glass som jag och pappa delade på, det var smakskens. När vi ätit klart gick Jenny hem med killarna och jag och pappa bestämde oss för att gå en liten sväng. Strosa i Göteborg igen helt enkelt, fast på kvällen. Det blev såklart inte lika långt som när vi gick på dragen, men vi gick en sväng där på Göteborgs gator. Det var extra mysigt att gå och strosa i Göteborg på kvällen, massor utav folk i rörelse. Vi gick till Haga kyrkan innan vi gick hem för jag var tvungen att sätta mig ner på en bänk. Det är en mäktig kyrka! Trots att jag hade ont i fötterna och var trött i benen så var det värt det för det var en mysig stund med pappa att bara gå och strosas i lugn och ro i Götet på kvällen :) . Efter vårt mysiga kvällstross gick vi tillbaka till lägenheten.

På söndagen åt vi alla frukost tillsammans sen gick vi ut allihopa och strosade. På kvällen hade jag bestämt med min ledsagare att vi skulle gå på bio. Pappa körde mig till Bergakungen och jag mötte upp min ledsagare där. Vi såg filmen Ad Astra, det handlar om en kille som ska åka till planeten Mars i stora drag. Den var rätt bra trots att jag egentligen inte är ett så stort fan av sci-fi. Men det var kul att titta på bio med min ledsagare, sen åkte vi hem till mig senare på kvällen.

<3
Bookmark the permalink.

One Response to Kvällsmys i Götet

  1. Mormor says:

    Så mysigt! Kul att göra sånt som inte är planerat!👍💕💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *