Stressig vecka

Herregud nu var det ett tag sedan. Jag har en anledning, jag hade en jobbig vecka förra veckan, den var så stressig och jag hade mycket för mig i skolan och mycket att tänka på. För det första så fick vi en idrottsuppgift som vi skulle göra om vi ville ha högre betyg på det området som vi ska avsluta nu, och det är ämnet ”friluftsliv”. Den uppgiften fick vi en vecka på oss att skriva klart, den skulle vara inlämnad i fredags. Det var en ganska stor uppgift, så den var tung att skriva, man skulle tänka på mycket. Man skulle visa allt vad man hade lärt sig under ämnet friluftsliv, skriva då med andra ord. Man skulle planera en vandring plus en övernattning i vildmarken för mig och mina 10 kompisar.
Man behövde typ tänka på allt och lite till om man vill ha högsta betyg, men jag hoppas att jag har tänkt på det mesta iallafall, jag är ju inte mer än mänsklig. Jag får reda på betyget under denna veckan.
Men jag måste säga att jag är jättenöjd med det jag skrev, det kändes som jag utvecklade väldigt bra, så jag är spänd över betyget. När jag lämnade in den i torsdags var det så skönt, det var som att en sten lossnade från mina axlar.
Om ni vill läsa den, så kan ni trycka på ladda ner på den filen som heter ”idrottsuppgift” som ligger innan mina bilder kommer i inlägget :).

I fotografiskbild skulle vi visa upp våra bilder som vi har hållt på med nu ett tag, vi har tagit många olika bilder. Sen skulle vi redigera tre av de, men jag hann inte redigera alla de på lektionen så det hade jag också att göra i veckan, för att i fredags skulle vi titta på bilderna som sagt. Men som tur var blev min habilitering inställd i onsdags så då kunde jag redigera klart de, det kändes skönt.
Bilderna som jag har tagit och redigerat ligger under inlägget.
Som ni ser på bilderna har jag använt mig av samma boll i alla mina bilder, men det behövde man inte. Men jag ville att man skulle se en röd tråd i mina bilder.

På historian i tisdags sa min historielärare som också är min mentor att vi skulle ha prov som i torsdags, och det visste jag inte förrän i tisdag när han sa det eftersom att jag hade varit borta hela veckan dess förinnan, så jag fick lite smått panik där. Hur ska jag kunna plugga in allt på två dagar? Så jag frågade honom lite snällt om jag fick göra provet som nu på torsdag eftersom att jag varit sjuk, och det fick jag, så det kändes mycket lugnare då, det var snällt av honom. Så nu håller jag på och pluggar inför provet på torsdag.

Nu känner jag mig helt återställd från min lilla sjuka period, så det känns skönt . Förutom att jag läcker urin fortfarande, vilket är lite jobbigt. Om det fortsätter efter lovet så ska jag kontakta läkaren på Habiliteringen i Borås som mamma pratade med som jag skrev om, så får vi se om jag ska tömma min blåsa.

Min favoritbild
Bookmark the permalink.

One Response to Stressig vecka

  1. Mormor says:

    Vilken vecka!😓 Du måste varit helt slut när helgen kom. Läste din idrottsuppgift. Den var helt suverän! Bra jobbat!1👍🥰💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *