Mina tankar – Register

Jag och Elliot har ju samma mamma men inte samma pappa som jag sa från ett annat inlägg, du kan läsa ”samma blod, min bror” om du vill läsa vad jag tänker om det. Men jag tänker att om det hade funnits ett register på att man har en bror, så tror jag att det skulle ståt att vi var bröder ändå fast vi inte hade samma pappa. Mamma har samma blod som jag och Elliot har samma blod som mig och mamma= min bror. Samma sak med ett släktträd, jag tror att det skulle stå samma sak där, för vi är ju släkt! Fast nu finns det ju inga register med bröder och systar men jag vill bara säga hur jag tänker 0m det skulle finnas något registrer så tror jag att det skulle stå så. Om Elliot skulle inte ha samma blod från mamma eller pappa så skulle han ju inte äns vara min bror på riktigt eller släckt och då skulle det inte stå i något registrer eller i något släckträd! :) Blod har ju alla olika men du förstår säkert vad jag menar.

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *