Mys med Kirre & Malin

Igår körde pappa och familjen in mig till Borås resecentrum för mamma skulle möta upp mig där för att de skulle äta med Kirre och Malin som kom till Borås, så det ville jag vara med på eftersom att jag inte träffar de så ofta. Vi åt på Spring Rolls, det är så gott där, jag åt både thai och lite sushi. Sushi gillar jag bara riset med avokadon, det är så gott. Sen åkte vi hem till oss och fikade och myste. Det är så mysigt att träffa de och skratta och prata lite när vi inte alls träffar de så ofta. Sen åkte jag tillbaka till pappa senare på eftermiddagen.

Bookmark the permalink.

One Response to Mys med Kirre & Malin

 1. Christer Sandblom says:

  Hej Alice!
  Va fint du skriver😍
  Vi tycker oxå att det är så mysigt att träffa er och tjöta lite 😊
  Det va kul att höra om dina planer med skolan. Vi håller 👍👍

  Kram Christer och Malin 💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *