Sista dagen på Viskastrand

I torsdag var min sista dag på Viskastrandsskolan, då var det dags att skriva ut mina grejer i tryckeriet. Jag fick vika mina papper i en maskin och kära papper. Jag hade gjort en t-shirt med en ros på och gjort ordning den på datorn, men den hann vi tyvärr inte trycka, så jag ska dit i veckan och se om den är klar, men istället fick jag en jättemysigt t-shirt med ett lejon på så länge. De här sakerna har jag gjort helt själv, kommit på iden, allting från grunden. De svarta människorna på bilden nedan har jag klippt ut konturerna med linjer från en annan bild på Google och satt in den i min bild, det var jätteroligt, men det tog tid. Det har varit en rolig praovecka, jag trodde aldrig jag skulle få sitta och pilla och göra så mycket, det har varit jätteroligt..

Såhär blev allting, jag gjorde mycket blogg reklam. Bland annat visitkort och namnskylt.

Här står jag och skickar in mina papper i en maskin för att de ska vikas.

Här drar jag ut kanten på pappret

 

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *