Ny lägenhet i Vasa

Pappa och Jenny har köpt en lägenhet i Göteborg, de ska inte flytta till Göteborg utan de har kvar huset i Sjömarken. Lägenheten ligger i Vasastan. Nu tänker ni kanske varför? Vi/de ville ha något annat ställe som vi i hela familjen kan åka till och bara njuta och ha det gött, typ som en sommarstuga fast i Göteborg. Vi tycker om Göteborg så mycket, och vi är där ibland, antingen över dagern eller om vi tar in på något hotell, så Göteborg fick det bli. Jag tycker att Göteborg är en så himla mysig stad, med massor med goda resturanger, jag gillar att gå omkring och strosa och kolla på folk, det är alltid folk i rörelse, det är mysigt och Göteborg är bara en allmän trevlig stad tycker jag. Jag tycker Göteborg är extra mysigt på kvällen, när det är folk i rörelse på gatorna och på uteserveringar, mysigt med ljus och tända lampor och man bara går där och strosar.

Lägenheten ligger då som sagt i Vasastaden så det är nära och bra till allt. Vi ville inte ha något stort, så pappa och Jenny köpte en etta med sovloft. Fast det som är så bra med just vår lägenhet är att det finns ett förråd i lägenheten, det klassas inte som ett rum eftersom att det är så avlångt och för att det inte finns några fönster. Men det är perfekt för killarnas rum som pappa och Jenny har gjort ordning det till, och när jag är där och sover över så kan jag också sova där inne om jag vill. För vi ska köpa en säng på hjul. Så det är kanonbra. Inredningen fortsätter, de har ju lite kvar att fixa med. Men sängar och köksbord är på plats iallafall. Sen ska en soffa och en tv på plats också och lite andra grejer, det kommer att bli så mysigt tror jag.

För att detta inlägget inte ska bli för långt, så finns det ett annat inlägg om när jag för första gången sov över där som ligger under detta inlägget! Det är ännu roligare än detta inlägget! :)

Visst blev killarnas rum mysigt?
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *