Nyårsaffton med Sisko Göran

2014! YEHAA! Det var jättemysigt igår och idag för vi sov ju över. Vi  fick kalkon och klyftpotatis jag tog ben, jättegott. Sen chillade vi lite och sen brände vi efterätten som vi hade gjort, så slapp Sisko göra allt. Efter det spelade vi rita och gissa spelet till 10. Vid 10 gick vi upp. Greja bäddade min säng och så. Sen smällde det, skåla och massor av fina smällare. Jag stod där länge kunde inte slita mig. Sen gick vi ner mamma och Marko ner mitt i natten och bäddade. Jag och Sisko gick upp och gjorde ordning hos för natten. Sen la jag mig och tittade i min mobil till halv två, så Sisko gick och la sig före mig. Idag sov jag till 9:45, Sisko kom in till mig då, mamma hade inte gått upp än. Jag och Sisko snackade och sen gick jag upp. Efter frukost gick mamma och Marko ut och gick. Jag duschade när de var borta själv i källan. Sen var det slut och vi åkte hem. Hoppas du har haft en bra nyår? En vecka kvar, whoo!

Nyårspresent av mina fyra föräldrar, tack. Ett bankkort som jag kan använda på freda, med en egen kord. Min veckopeng varje månad.

Nyårspresent av mina fyra föräldrar, tack. Ett bankkort som jag kan använda på freda, med en egen kord. Min veckopeng varje månad.

Creme Brülée som vi hade gjort

Creme Brülée som vi hade gjort

Jag sov där uppe här

Jag sov där uppe här

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *