Onsdagsfika Med Ny Energi

Igår fick jag besök av Jeanette (mammas andra kusin) och hannes man Martin. De såsom Kirre och Malin som hälsade på mig förra lördagen träffar vi inte så ofta. Vi brukar bara träffas en gång på hösten vid allhelgona och oftast en gång på sommaren i Jeanette och Martin sommarstuga i Onunga vid släktträffar.
Det är tråkigt att vi ”bara” träffas två gånger om året tycker jag så jag blev jätteglad när de kunde komma till mig som igår. Det var så mysigt att träffa de igen. Jag visade upp min lägenhet och sen satt vi bara och pratade vid köksbordet. Jag fick en inflyttningspresent/20-års present av Jeanette och Martin, det var en jättefin skål med mönster, den gillade jag jättemycket.

På något sätt kom vi in på mat och då sa jag att jag knappt har någon frukost till resten av veckan, eller knappt, jag hade ingen mjölk, ingen yoghurt och inget bröd, så jag sa att jag får försöka skrapa ihop något på mornarna! :-) Men då sa de att de kunde hjälpa mig och åka och handla, det var jättesnällt men samtidigt så kände jag att de ska inte behöva komma och hälsa på mig och sen åka tillsammans med mig och hjälpa mig och handla bara för att jag inte har någon frukost. Men de är så snälla så de ville hjälpa mig med det, så vi åkte en sväng till Coop och handlade. Jag skulle handla på kvällen så att maten ska komma till mig som på måndag så jag köpte bara yoghurt och mjölk, så att jag har frukost till tre mornar. Det var verkligen snällt och tacksamt att de hjälpte mig med det.

De hade köpt fika innan de kom till mig så när vi kom hem blev det fika ute på min terass. De hade köpt så mycket gott, jag och Jeanette åt en jättegod bakelse med hallon, blåbär och jordgubbar, mycket somrigt och gott. Sen hade de även köpt jättegoda kardemummabullar. Det var verkligen så mysigt att sitta där ute länge och det blev mycket prat och många härliga goa skratt, men det var också härligt att bara få umgås med de. Det gjorde verkligen min onsdag att de kom till mig! <3

Jag hoppas att jag får träffa de snart igen!

Mycket kärlek! <3 Det var härligt att få lite ny energi såhär i mitten av veckan.

Jag tycker att det är så roligt och mysigt att jag kan bjuda hem familj, släktingar och vänner till mig nu, till mitt eget!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *