Påsklov

Äntligen påsklov! Nu är jag ledig tills nästa måndag, så skönt det ska bli! Det går ju tyvärr inte att göra så mycket nu under påsk eller träffa släkten tyvärr pågrund av Corona men det är som det är. Men det är ändå skönt att vara ledig och ta det lugnt med de närmaste i familjen. Slippa tänka på skolan och alla måsten. På lovet och i påskhelgen ska jag vara lite hos pappa och lite hos mamma. Jag har även några besök jag ska klara av i veckan.

På tisdag eftermiddag ska jag och mamma på överlämningssamtal på Habiliteringen i Borås. Nu ska jag överflyttas till vuxenhabiliteringen nu när jag blir 18. Eller rättare sagt vuxenhabiliteringen ska bedöma om jag har rätt till att tillhöra vuxenhabiliteringen eller inte, vilket känns lite konstigt och sjukt. Jag har ju fortfarande kvar min CP skada trots att jag är 18 och myndig, och dessutom i samma utsträckning som innan. Om de bedömer att jag inte ska tillhöra de, då ska jag gå till en vanlig vårdcentral när jag har problem med kroppen eller behöver läkarintyg, de är ju inte experter på CP-skador. Ja, vi får se, men jag hoppas att jag får tillhöra habiliteringen även fast jag är vuxen.
På tisdagen ska jag också till tandläkaren, fast det klarar jag själv nu för tiden, det är i Sandared så jag drar dit med Elof.

Sen på onsdag morgon ska pappa följa med mig på ännu ett besök. På onsdag ska jag och mamma kanske till kommunen på intervju för ett sommarjobb till mig. Vi skulle dit i fredags egentligen men då var hon hemma så det blev flyttat till påsklovsveckan istället. Får vi se om jag ska dit på onsdag.

Sen är det inga mer besök inbokade efter påsklovet, puh denna våren alltså har bara bestått av läkarbesök känns det som. Nu är det bara botoxtiden jag väntar på. Den skulle komma i februari mars så den har nog blivit påverkad av Corona tror jag.

I påskhelgen och i veckan ska jag bara njuta av mitt påsklov, äta mycket påskgodis, umgås med mina båda familjer och hoppas på bra väder! :)

Jenny och killarna är hemma under veckan och mamma och Elliot kommer ju hem vid ett varje dag. Så jag lär inte få långtråkigt! :)

Det blir en annorlunda påsk i år, men jag tror att den blir härligt ändå. Vad gör ni i påsk i dessa Corona tider?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *