Vår, strand, promenad

Igår hämtade mamma mig hos pappa vid halv ett tiden också fick jag följa med och hämta Elliot på dagis, det var längesedan så det var roligt. Vi åkte hem och jag och mamma åt lite lunch. Det var otroligt härligt väder i måndags så vi tog med oss fika och gick ner till stranden. Jag åkte Elof och Elliot cyklade. Det var jättehärligt på stranden, solen värmde verkligen när man kom i lä. Vi fikade och sen räknade vi matte i sanden. Elliot tycker att det är väldigt kul med matte och han är rätt duktig för sin ålder! Så det är kul!

Igår var jag själv hemma på morgonen så då tog jag sovmorgon, sen gick jag upp till övervåningen och tog ner min frukost och åt faktiskt frukost i sängen. Jag har nog inte ätit frukost i sängen sen jag var liten så det var väldigt lyxigt! :) Jag gick inte upp förrän halv tolv, jag kände att jag behövde en sån morgon. Sen var det bara en och en halv timme kvar tills mamma och Elliot skulle komma så jag fortsatte på min goa morgon med några Robinson avsnitt i soffan.

Efter lunchen tog jag mig ner med Elof till Kevin för vi hade bestämt oss för en promenad. Vi gick upp mot vårat favoritställe, nymansängar. Sen gick vi ända till Backabo och till ett byggvaruhus där för Kevin ville titta på en sak. Så det blev en rejäl härlig promenad. Efter det gick vi till gymmet och satt där och snackade en bra stund. Vi skulle egentligen köpa fika och fika i Kevins växthus men vi satt på gymmet så länge så tiden sprang iväg. Påväg hem sa vi därför att vi ska ta en fika på söndag, på påskdagen, så det blir mysigt!

Jag och mamma skulle egentligen till Habiliteringen i Borås igår eftermiddag och ha överlämningssamtal som jag berättade. Men tyvärr så var Maria min sjukgymnast sjuk och det var hon som skulle hålla i samtalet så vi kunde tyvärr inte ha mötet utan henne. Jag kände det på mig faktiskt att det inte skulle bli av. Det skulle varit perfekt att ha det nu när jag har lov, men men så är det.

Frukost i sängen igår! <3 Det kallar jag lyx!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *