Sleep over med Wilma

Jag och Wilma har länge pratat om att sova över hos varann, men eftersom att jag oftast åker hem på helgerna så är det inte så lätt. Men denna helgen så skulle jag vara kvar för första gången efter sommarlovet, så då fick det bli denna helgen. Jag och Wilma åkte och köpte drycker och godis efter skolan för att vi skulle ha det till vårt tjejmys. På kvällen åt vi jättegod tacos på Storås, det är något speciellt med Storås tacos, den är så god. De brukar även göra egen guacamole till som är så god. Denna fredagen var jag dessutom extra sugen på tacos.

Sen gick vi båda hem till oss för vi skulle båda duscha och lite så. Vi skulle alltså sova över hos mig. Wilma skulle sova i min säng och jag skulle sova på Storås luftmadrass på golvet. Men Storås hade som tur var en ihopfällbar säng som jag kunde sova på istället, så det var bra. De tog ner den och ställde den i lägenheten så länge. Klockan halv åtta kom Wilma till mig, hon hade med sig saker för att sova över. Det första hon gjorde var att sätta sig i min fåtölj :) för det hade hon sett fram emot. Tur att jag hade fått den så hon kunde sitta i den. Och jag satt då i sängen.

En utav personalen kom ner med lite skålar som vi kunde lägga vårt snacks i. Vi använde mitt lilla natugsbord till både dricka och snacks, så det blev rätt trångt trots att jag hade rensat det från prylar. Jag hällde upp godiset i olika skålar och försökte få plats med det på natugsbordet, det gick men det var trångt. Wilma hade med sig sina salta chips också från sitt rum. Wilma hällde upp våra dricker i glassen, det är bra att hon kan hälla upp dricker när inte jag kan det! :)

Det fanns mycket gött på bordet, vi köpte nougatchoklad och den var så god! Jag trodde att första Idol finalen började i fredags, men det var fortfarande kvalveckan, det var kvalfinal inför de riktiga fredagsfinalerna. Så jag blev lite besviken, men nästa vecka kör vi den första fredagsfinalen! Men det var mysigt att kolla ändå. Vi åt gött godis, tittade på Idol och bara myste. Riktig tjejnys!

Klockan halv elva kände vi att det var dags att förbereda oss för natten. Vi larmade också kom de två nattpersonalen ner och hjälpte oss med att bära ut fåtöljen, rulla in sängen och bädda. Vi satt och pratade en stund inne i mitt rum också, de är så roliga och mysiga att prata med, vi skrattar alltid när vi ses. När de hade gått gjorde vi ordning oss och la oss i sängarna. Vi låg och snackade tjejsnack en lång stund innan vi somnade, det var så mysigt. Då tänkte jag ”vilken underbar tjejkompis jag har, jag är så tacksam!”

På morgonen ställde jag klockan på halv tio, men vi var så trötta så vi typ somnade om hela tiden, trots att vi sa till varann att vi måste gå upp nu :). Vi var så sega! Så klockan elva kom vi äntligen upp, efter att vi hade gjort iordning oss gick vi upp och åt frukost. De var underbart väder ute, och varmt så vi satt ute på balkongen och åt i bara t-shirt, det var så härligt, det kändes som sommar. Vi åt frukost klockan tolv, haha! Det kändes lite ovant för mig att komma upp så sent eftersom att jag inte är van vid att gå upp så sent. Men det blir ju så när man sover över hos varann, men det var gött att ta en lång sovmorgon!

Det var en mysig sleep over!

Tjejnys! <3
<3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *